• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juni 2009 - SEAT

Exeo som stationcar

SEAT præsenterer veludstyret Passat-klon

SEAT Exeo ST - en Passat-klon, og godt for det. SEAT Exeo ST - en Passat-klon, og godt for det.

SEAT
SEAT Exeo som stationcar
Den VW-ejede bilfabrik SEAT i Spanien præsenterer nu en stationcarudgave af SEAT Exeo. Billederne taler deres tydelige sprog: Det er en Passat-klon. Så hvis prisen kommer et stykke under VW Passat, og hvis rustbeskyttelsen bliver i orden, skulle modellen have særdeles gode chancer på det danske marked.

Fem motorer til en start
SEAT Exeo ST, som modellen hedder, vil fra starten af blive tilbudt emd tre benzin-motorer og to diesel-motorer: En 1,6-liters benzinmotor med 102 hk, en 1,8-liters benzinmotor med 150 hk og en 2-liters TSI-benzinmotor med 200 hk samt en 2-liters dieselmotor med 143 hk og en 2-liters dieselmotor med 170 hk. Til efteråret kommer en dieselmodel med 120 hk på det europæiske marked.

Veludstyrede basismodeller
SEAT Exeo ST vil kunne fås i tre udgaver: Reference, Style og Sport. Grundudstyret i Reference er righoldigt, idet den sendes på gaden med 7 airbags, MP3-stereoanlæg med 4 højttalere, el-ruder for og bag, dobbeltzone klimaanlæg, ABS, TCS, EBA, tagræling, gearskifte-viser, elektrisk opvarmede spejle, delbart og nedfældeligt bagsæde, fartkontrol, læselys for og bag, tågelygter, forbedrede nakkestøtter, 205/55/16-dæk og sportsaffjedring. De lidt dyrere modeller har Bose-lydanlæg med 10 højttalere, alu-fælge og meget andet godt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.