• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2009 - Peugeot

I cabriolet fra kirken

Fortæl om frieriet og vind en weekend i en Peugeot-cabriolet

Vind en weekend med en Peugeot 207 CC I do ved at fortælle om frieriet. Vind en weekend med en Peugeot 207 CC I do ved at fortælle om frieriet.

Peugeot
Amoriner i luften i 207 CC
Peugeot sætter fokus på kærligheden og udlover hver weekend fra maj til slutningen af september en Peugeot 207 CC til brudepar over hele landet.
Foregik frieriet på toppen af Empire State Building eller var det en perfekt afslutning på en regnfuld mandag? Historierne om det romantiske øjeblik er mange, og ved at lægge sin historie ind på Peugeots bryllupssite på www.peugeot.dk, deltager man i lodtrækningen om at få mulighed for at køre sit livs udkårne fra kirken eller rådhuset i en 207 CC.

Også en lækker wellness-weekend i spil
Som vinder af ”207 CC I DO” i sin bryllupsweekend deltager man desuden i konkurrencen om en lækker wellness weekend for to - det kræver blot, at man uploader et bryllupsfoto med 207 CC.
Peugeots bryllupssite er også tænkt som inspiration, så selvom man ikke er blandt de heldige brudepar, der kan nyde deres bryllupsweekend med taget nede, kan man vinde en wellness weekend, hvis man indsender bryllupstalen fra den store dag.
Vinderbilen, ”207 CC I DO”, er en Peugeot 207 CC Sport med 150 hk med en lang liste af komfortudstyr. Den giver rig mulighed for at få sommervind i sløret, og hvorfor ikke nyde tosomheden dagen derpå med taget nede og en tur i det blå.

Peugeot har lige nu kampagnemodeller til favorable priser og f.eks. fås en 207 CC 1,6 med 120 hk til 289.990, så længe lager haves.


BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.