• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. juli 2009 - Toyota

Grønt Toyota-fremstød

Toyota-forhandlernes sælgere er nu udlært i økonomisk kørsel

Toyota vil med dette logo vise, at man er med på øko-bølgen. Toyota vil med dette logo vise, at man er med på øko-bølgen.

Toyota
Udlært i øko-kørsel
Toyota i Danmark har netop afsluttet en omfattende praktisk og teoretisk træning af hele forhandlernettet i ECO Driving, altså økonomisk kørsel. Alle forhandlere kan nu med baggrund i træningen professionelt og kompetent rådgive og instruere sine kunder og andre i at spare 15 % - 30 % på brændstofforbruget og samtidigt nedsætte udslippet af CO2 tilsvarende.

Sælgere på skolebænken i juni måned
"Skal man lære andre det, er man nødt til at have prøvet det selv. Med det som udgangspunkt har vi i løbet af juni måned haft repræsentanter fra alle vores forhandlere bag rattet og på skolebænken for at lære om ECO Driving", fortæller Informationschef hos Toyota Danmark A/S, Rene Mouritsen.

Tredobbelt nordisk mester lærer fra sig
"Vi allierede os med den femdobbelte Danmarksmester og tredobbelte nordiske mester i økonomikørsel Ole Nielsen, som stod for den praktiske del af træningen. Med ham som den ene af to instruktører blev "eleverne" sendt ud på en fastlagt rute, hvor ECO Driving teorierne skulle omsættes til praksis. Den efterfølgende teoretiske træning stod vores miljøchef Charlotte Blak Møller for, og her sluttede træningen af med en tur i Toyotas ECO Driving simulator", fortsætter Rene Mouritsen.

Køreglæden skal bevares

Toyota har gennem udvikling af både eksisterende og nye teknologier stor fokus på at minimere nye bilers belastning af miljøet. Toyota Optimal Drive er en filosofi, som handler om at nedsætte bilernes forbrug af brændstof og dermed CO2-udslip, men med stor vægt på at bevare glæden ved at køre bil. Men uanset nye, moderne og effektive teknologier er det i sidste ende chaufførens kørermåde og adfærd, som afgør, hvor langt det er muligt at køre på en liter brændstof.
Uanset hvilken bil man kører i og uanset mærke, kan man med nogle få ændringer af sin kørestil opnå en væsentlig besparelse på brændstofforbruget og dermed udledningen af skadelige stoffer fra bilens udstødning, og det er samtlige af landets Toyota-forhandlere nu trænet i at lære fra sig.
Man kan læse mere om ECO Driving på www.toyota.dk eller kontakte nærmeste Toyota-forhandler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.