• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. august 2009 - Morgen-Avisen Jyllandsposten

Jubilæums-Morgan

Morgan fylder 100 år og sender en Aero SuperSports-model på gaden.

Morgan Aero SuperSports - bygges i anledning af 100 års jubilæet. Morgan Aero SuperSports - bygges i anledning af 100 års jubilæet.

jp.dk
Engelske Morgan fylder i år 100 år, og i den anledning bygger fabrikken, der ledes af barnebarnet Charles Morgan, jubilæumsmodellen Aero SuperSports i et begrænset oplag, skriver Jyllands-Posten og andre medier. En tidligere model, Aeromax, blev der bygget 100 eksemplarer af, men det vides ikke, om SuperSport'en kommer i et større oplag.
Modellen, der er designet af Matthew Humphries, får desværre ikke en engelsk motor, men en BMW  V8-motor på 4,8 liter med 367 hk. Det er jo heller ikke så ringe, som man siger i Jylland. Men den er dog håndbygget i blandt andet aluminium og træ. Prisen lander formentlig på 127.000 engelske pund. Med danske afgifter er det cirka 3 millioner kroner. Den kommer på markedet i 2010.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.