• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. august 2009 - BMW

Batterier til BMW

BMW har valgt et Samsung-Bosch-selskab som batterileverandør

600 elektriske Mini'er kører rundt i storbyer i USA, England og Tyskland. 600 elektriske Mini'er kører rundt i storbyer i USA, England og Tyskland.

BMW / Bilpriser.dk
BMW har valgt batterileverandør
BMW, der også producerer Mini, har valgt det koreanske selskab SB LiMotive som batterileverandør til sine elbilprojekter. SB LiMotive er et joint venture mellem Samsung og Bosch, og netop kombinationen af Bosch's 100-årige erfaring med bilbranchen samt Samsungs store viden på batteriområdet har været afgørende for BMW's valg af selskabet som leverandør.

600 elektriske Mini'er er allerede sendt på gaden
Der stilles nemlig store krav til bilbatterier. De skal have en stor ydelse, sørge for en lang rækkevide og være sikre. Desuden vil BMW gerne være sikre på, at batterierne bliver genbrugt. BMW skal bruge batterierne til sit Megacity Vehicle-projekt. Som et led i dette kører der lige nu 600 elektrisk drevne Mini'er rundt i USA, England og Tyskland. Erfaringerne herfra skal bruges i det videre arbejde. BMW regner med at komme i gang med en serieproduktion af en elektrisk bybil i "første halvdel af næste årti".

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.