• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. november 2009 - Bilpriser.dk

Skift bil nu

Om kort tid vælter de brugte leasingbiler ud på markedet. Kom dem i forkøbet.

Biler i firmabilsklassen - som denne Audi A4 - strømmer snart ud på markedet. Biler i firmabilsklassen - som denne Audi A4 - strømmer snart ud på markedet.

Bilpriser.dk 
Skift bilen ud nu
Hvis man som privatperson ejer en bil i firmabilsklassen og går i overvejelser om at skifte til en ny bil, er det en god ide at sælge den nu! Sådan lyder et enkelt og højaktuelt råd fra Bilpriser.dk.
Tilbudene bliver næppe bedre end nu. Forhandlerne mangler gode brugte byttebiler og samtidig står de med mange gode tilbud på nye biler med attraktiv finansiering.

Firmabiler udskiftes i december
"Af skattemæssige grunde skifter virksomhederne firmabiler i december. Det betyder, at tusindvis af gode, brugte firmabiler bliver tilbageleveret til leasingselskaberne i den måned. Og det betyder, at markedet snart bliver oversvømmet af gode brugtbiler i firmabilsklassen", forklarer Country Manager Steen Kristensen fra Bilpriser.dk.

Prispres på biler i firmabilsklassen
"Traditionen tro betyder de mange biler, alt andet lige, at der vil komme et prispres på biler som for eksempel Ford Mondeo, Audi A4, VW Passat, Opel Vectra og Honda Accord. Udbuddet bliver med andre ord større end efterspørgslen, og så ved vi fra tidligere år, at priserne falder, til markedet har absorberet de mange firmabiler", tilføjer Steen Kristensen.

På Bilpriser.dk får man hele landet som markedsplads
Der er mange måder at komme af med sin brugte bil på. Den gammelkendte er at tage en tur hen til sin lokale forhandler og lade ham byde på den, - formentlig skal man have en byttebil ved samme lejlighed. Men måske kan han ikke sælge dig den ny bil, du ønsker dig, fordi der mangler gode brugte biler i markedet, eller også er bytteprisen ikke helt, som man havde drømt om.
"I det tilfælde kunne man overveje selv at sælge den på en online bilauktion som Autocom eller for eksempel på Bilpriser.dk. Annonceringen er gratis for private, man kan præsentere bilen med 5 billeder, og man får hele landet som markedsplads", siger Steen Kristensen.
"Det giver selvfølgelig lidt ekstra arbejde, og vil man sikre sig at få solgt bilen, skal prisen være skarp, ellers sker der ikke mere i den handel", slutter han.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.