• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. december 2009 - Mercedes-Benz

Ny Mercedes-Benz cabriolet

De fire årstider kan nu nydes af fire personer

Den nye E-Klasse cabriolet fra Mercedes-Benz Den nye E-Klasse cabriolet fra Mercedes-Benz

Mercedes-Benz 
Til nordlige breddegrader
I foråret 2010 introduceres den ny E-Klasse cabriolet fra Mercedes-Benz: Med plads til fire, stoftag og udstyr, der sikrer cabrioletoplevelsen året rundt – selv på vores breddegrader. Komfortelementer som sikrer en varmere kørsel og beskyttelse mod vinden er sat i højsædet, og sikkerheden er forbedret yderligere med en helt ny type airbag.

Priser fra 830.000 kr.
Bilen får præmiere på Detroit Motor Show, og der åbnes op for salget på det danske marked den 1. februar 2010. Bilen rammer de danske forhandlere i løbet af marts 2010.
Priserne er ikke fastsat endnu, men danskerne skal regne med priser, der starter på 830.000 kroner.

Fjerde E-klasse model i 2009
Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet er den sidste i rækken af de fire nye E-Klasse modeller, der blev indledt med E-Klasse sedan i marts, og fulgt op af E-Klasse coupé i maj og E-Klasse stationcar så sent som i november.

Under åben himmel på 20 sekunder
Den ny E-Klasse cabriolet er 4,7 meter lang, 1,79 meter bred og 1,4 meter høj – inklusive det automatiske stoftag. Stoftaget kan køres ned, hhv op, på cirka 20 sekunder, og dette kan ske ved hastigheder på op til 40 km/t. Når taget er nede, ligger det gemt væk i et rum bag bagsædet og den stramme cabriolet-silhouet træder kraktigt i karakter. Luftmodstands-koefficienten er rekordlav med blot 0,28 Cw.

Med hjælp fra en en jalousi-væg mellem bagagerummet og rummet til taget kan lastvolumen øges fra 90 til 390 liter. I tillæg til dette har alle E-Klasse cabriolet nedfældbart bagsæde for at sikre gennemlastningsmuligheden og dermed lette transporten af større last.

Varmt når det er koldt
Allerede i 1989 introducerede Mercedes-Benz en såkaldt turbulensbeskyttelse på SL modellen og i 2004 fik SLK (og senere andre modeller) "Airscarf"; et integreret varmesystem - placeret lige under nakkestøtterne – der sender varm luft til nakke- og skulderområdet.

På E-Klasse cabriolet styrkes klimakomforten yderligere med verdensnyheden "Aircap"; en automatisk vindbeskyttelsesanordning, der sørger for, at alle fire personer i bilen kan nyde klimatiseret kørsel, uden samme ubehagelige niveau af træk og vindturbulens som ellers har kendetegnet åbne biler.

Med aktiv sikkerhed
Den ny E-Klasse cabriolet træder også et trin opad, hvad angår området for aktiv sikkerhed. I fordørene findes airbags, der ved udløsning dækker et så stort område, at de beskytter både ved en sidekolission og i tilfælde af, at bilen skulle rulle rundt på taget. Præcis som ved alle åbne modeller fra Mercedes udgør nakkestøtterne (4 stk.) også styrtbøjler, der aktiveres, hvis bilen skulle rulle rundt.

Introduceres i foråret 2010
Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet introduceres til foråret 2010 og tilbydes med alle de køre- og sikkerhedssystemer, som er kendt fra E-Klasse coupé. Fra introduktionen findes følgende motoraltternativer:

• E 220 CDI BlueEfficiency cabriolet 125 kW/170 hk
• E 250 CDI BlueEfficiency cabriolet 150 kW/204 hk
• E 350 CDI BlueEfficiency cabriolet 170 kW/231 hk
• E 200 CGI BlueEfficiency cabriolet 135 kW/184 hk
• E 250 CGI BlueEfficiency cabriolet 150 kW/204 hk
• E 350 CGI BlueEfficiency cabriolet 215 kW/292 hk
• E 500 Cabriolet 285 kW/388 hk

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.