• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. januar 2010 - Daimler AG

Mercedes-Benz på el

Mercedes-Benz vil allerede i oktober i år lancere A-modellen med el-motor.

smart fortwo electric drive, A-serie E-CELL og B-serie F-CELL. smart fortwo electric drive, A-serie E-CELL og B-serie F-CELL.

Mercedes-Benz / Bilpriser.dk
Mercedes-Benz på el
Efter at have introduceret Mercedes-Benz B F-CELL, der kører på brint og el samt den lille smart fortwo electric drive præsenterer den store, tyske bilproducent Mercedes-Benz nu også en serie A-model med el-motor med efternavnet E-CELL. Den kommer allerede til efteråret.


Første Mercedes-Benz-seriemodel på el
"Vi er overbeviste om, at el-biler kan yde et vigtigt bidrag til fremtidens mobilitet. Derfor kommer vi nu med vores første seriemodeller, der kører på el", fortæller dr. Thomas Weber, der er ansvarlig for koncernens forsknings- og udviklingsafdeling.
Mercedes-Benz A E-CELL vil få højeffektive lithium-ion-batterier, og de vil være placeret i bunden af bilen, så der ikke tages plads fra passagererne og bagagerummet. Rækkevidden bliver 200 km, 65 km mere end smart fortwo electric drive og 200 km mindre end F-CELL-modellen. Det er klassens bedste rækkevidde indenfor el-biler.
Den elektriske A-model skal produceres i tyske Rastatt fra oktober og udleveres til 500 lejekunder, der skal teste bilen over 60.000 km og 4 år. Man vil kunne kende dem på den manglende udstødning og på en særlig cirrus-hvid lakering.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.