• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. januar 2010 - Audi

Audi mest solgte luksusbil

Audi har trods faste priser beholdt førertrøjen. Vil sælge 1 mio. biler i år.

Audi satser på, at den ny A8 (billedet) og den ny A1 kan løfte salget til 1 million. Audi satser på, at den ny A8 (billedet) og den ny A1 kan løfte salget til 1 million.

Audi
Audi i førertrøjen
Igen i 2009 var Audi med en markedsandel på 3,1% det førende mærke i det danske premium-segment foran konkurrenter som BMW og Mercedes-Benz. Og førerpositionen er vel at mærke bevaret uden at gå på kompromis med image og prisstruktur på et marked præget af store udfordringer.

950.000 Audi'er solgt på verdensplan

Også internationalt  har mærket med de fire ringe klaret sig endnu bedre end forventet, både salgs- og indtjeningsmæssigt, og kunne således opjustere 2009 salgsmålet fra 900.000 til 950.000 nye Audi'er på verdensplan.
I 2010 vil Audi introducere hele otte nye modeller, der spænder lige fra topmodellen Audi A8 til den nye model Audi A1, som vil give adgang til et helt nyt segment. Der vil således blive foretaget betydelige investeringer i fremtiden med henblik på at vækste yderligere - både på det danske marked og på verdensplan. Målet i 2010 er 1 mio. nye solgte Audi'er.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.