• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. februar 2010 - FDM

Unge får rabat hos FDM

FDM indfører særligt medlemsskab for unge for 299 kr. om året

Nu kan unge bilister få et særligt medlemsskab af FDM. Nu kan unge bilister få et særligt medlemsskab af FDM.

FDM
Rabat til unge
FDM har sat gang i en hvervekampagne for at få flere unge medlemmer. Midlet til at få de unge bilister ind i folden er et årligt kontingent på kun 299 kr., næsten det halve af det normale.
Med et bil- og rabatorienteret koncept sætter FDM særligt fokus på fremtidens bilister. De skal lære om trafiksikkerhed, bilkøb og deres rettigheder som bilejere, lyder budskabet.

FDM vil hjælpe de unge i gang som bilister
Hvad er god trafikkultur? Hvilke rettigheder og pligter har man som bilist, og hvordan køber man en brugt bil uden at blive snydt?
Spørgsmål der kan være svære at få hold på som ung og uerfaren bilist. Derfor lancerer FDM under navnet Young FDM en type medlemskab henvendt til unge mellem 18-25 år. Samtidig indgår FDM et samarbejde med Dansk Kørelærer-Union, hvor kørelærerne som en del af køreskolernes grundpakke tilbyder medlemskabet af Young FDM til køreskoleleverne.
”Med Young FDM håber vi at kunne give unge en god start på det at være bilister. Både ved at tilbyde de råd og den vejledning vi ved de unge efterspørger, og som giver mange en tryghed. Vi vil gerne ind og præge de unge bilister, også når det gælder god trafikkultur, og derfor er vi glade for det samarbejde, vi har indgået med Dansk Kørelærer-Union,” siger adm. direktør i FDM Thomas Møller Thomsen om det nye medlemskab.

Unge medlemmer får adgang til alle ydelser, der har med biler at gøre
Medlemskabet indeholder alle FDMs bilrelaterede ydelser. For eksempel kan man få fri juridisk og teknisk rådgivning, når man skal købe bil, ligesom der vil blive lavet en guide til unge førstegangskøbere, så de undgår de værste fælder. Alt sammen noget undersøgelser har vist, målgruppen efterspørger.

Kørerlærerne er tilfredse med det ny tilbud

Også hos Dansk Kørelærer-Union er man glade for det nye FDM-medlemskab til unge.
”FDM er en troværdig organisation som gennem årene har markeret sig indenfor både trafiksikkerhed og som bilisternes forbrugerorganisation. Mange af køreskoleeleverne skal ud og være bilejere for første gang, og her er de som Young FDM-medlem stillet bedst muligt. For eksempel skræddersyr foreningen et bilkøbsforløb til unge. Derfor ser vi det også som en styrkelse, at vi nu kan tilbyde Young FDM som en del af vores grundpakke,” siger landsformand René Arnt.

Særlig hjemmeside for unge medlemmer af FDM
Young FDM har desuden fået sin egen hjemmeside, www.youngFDM.dk, hvor der bl.a. er artikler om særlige regler for unge og kørekort, råd ved køb af bil, og en ’pimp din bil’ guide med oplysninger om, hvor meget udstyr man må montere på bilen, hvis den stadig skal være lovlig.
Derudover indeholder Young FDM-medlemskabet en række rabatter ved siden af det almindelige FDM-program, der har særlig fokus på unge. Der er for eksempel lavet aftaler med Hertz biludlejning, Blockbuster og Fitness World.

I udlandet er der gode erfaringer med at præge de unge bilister
”Vi ved fra vores søsterklubber ude i Europa, at de gennem ungdomsmedlemskaber har stor succes med både at præge målgruppen når det gælder god trafikkultur og bistå dem i juridiske og tekniske spørgsmål. Derfor har vi også store forventninger til Young FDM,” siger Thomas Møller Thomsen.

Unge, der allerede har kørekort, kan tegne medlemskab på Young FDM for 299,- kroner årligt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.