• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. august 2001 - Suzuki

Ny Suzuki Liana

Rummelig lille familiebil med godt udsyn fra Suzuki

Suzuki Liana er en utraditionel familiebil med stor rummelighed og en god tyverisikring. Suzuki Liana er en utraditionel familiebil med stor rummelighed og en god tyverisikring.

Af Jeppe Lykke Hansen
Suzuki vil samle de bedste kvaliteter fra forskellige biltyper i deres nye fem-dørs hatchback, Suzuki Liana.

Ved at være længere og især højere end de typiske hatchbacks på markedet, har familiebilen en rummelighed udover det sædvanlige.

En højde på hele 155 centimeter giver Liana pladsforhold, som ellers kun ses i MPV-biler samtidigt med, at de store højt placerede sæder, gør det nemt at stige ind og ud af bilen.

Godt udsyn
Passagererne på bagsædet sidder fire centimeter højere end dem på forsæderne, hvilket giver alle i bilen et godt udsyn.

Den næsten lodrette bagklap a la en stationcars giver let adgang til bagagerummet, mens splitbagsædet sørger for, at bagagerummet kan udvides op til 1.062 liter.

Justerbart bagsæde
Bagsædets ryglæn kan justeres i hældning, og udstyret omfatter ABS, dobbelt airbag, selestrammere, servostyring, el-ruder, centrallås, el-betjente sidespejle, højdejusterbart førersæde og varme i forsæderne.

Herudover er Liana udstyret med en af markedets bedste tyverisikringer, som for nyligt gjorde Suzuki Wagon til klar vinder i en engelsk test, hvor Wagon var den eneste bil, det ikke lykkedes for låseeksperterne at trænge ind i på under de fastsatte fem minutter.

90 eller 103 heste
Den ny Suzuki Liana fås både som 1,3 liters med 90 hestekræfter til 156.992 kroner og som 1,6 liters med 103 hestekræfter til 169.991 kroner. I prisen er inkluderet 3 år eller 100.000 kilometers garanti på det mekaniske samt en 12 års garanti mod rustgennemtæring.

Liana kommer ud hos Suzuki-forhandlerne i weekenden den 18. og 19. august.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.