• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. juni 2010 - Opel

Astra som stationcar

Den ny Opel Astra Sports Tourer rummer op til 1.550 liter bagage.

Den ny Opel Astra Sports Tourer ligner - naturligt nok - storebror Insignia. Den ny Opel Astra Sports Tourer ligner - naturligt nok - storebror Insignia.

Opel
Astra som stationcar
Som det er tilfældet med Opel Insignia er den nye stationcar-version af Opel Astra døbt Sports Tourer for at understrege kombinationen af rummelighed, elegant design og dynamiske køreegenskaber.
Bagagerummet rummer fra 500 liter op til 1.550 liter, når ryglænet lægges ned. Astra Sports Tourer har samme akselafstand som Astra med 5 døre, og undervognen med compoundaksel og Watts-led bagtil er også den samme - dog er fjedre og støddæmpere tilpasset højere lasteevne.
Motorprogrammet omfatter fra 1,3 CDTI ecoFLEX med 95 hk og Start/Stop teknologi til 1,6 Turbo med 180 hk og 2,0 CDTI med 160 hk. Astra Sports Tourer kommer desuden med 1,4 Turbo med 120 hk og 1,4 Turbo med 140 hk.

I Danmark ventes hver anden at vælge en Sports Tourer   
På europæisk plan udgør stationcar markedet i denne klasse ca. 25 procent af salget, mens det i Danmark er over halvdelen for den nuværende Astra. Opel venter derfor stigende efterspørgsel på Astra, der i 5-dørs versionen efter 6 måneder er solgt i 160.000 eksemplarer i Europa.

Importøren har endnu ikke oplyst, hvornår den introduceres, ejheller løftet sløret for priserne.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.