• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. januar 2012 - SEAT

Åbent hus hos SEAT

Den 8. januar inviterer SEAT til åbent hus.

Prøvekør og vind en Ibiza, når SEAT holder åbent hus den 8. januar. Prøvekør og vind en Ibiza, når SEAT holder åbent hus den 8. januar.

SEAT
SEAT holder åbent hus
I januar plejer der ikke at være meget at råbe hurra for. Men det har SEAT tænkt sig at lave om på i år. Det spansk-tyske bilmærke inviterer til nytårskur over hele landet den 8. januar med mulighed for at vinde en SEAT Ibiza SC.

Søg brugte biler på Bilpriser.dk

Vind en Ibiza
Den 8. januar inviterer SEAT til åbent hus og nytårskur med ekstra attraktive priser på udvalgte modeller samt mulighed for at vinde en SEAT Ibiza SC. Alle, der kigger forbi i løbet af januar og prøvekører en SEAT, deltager automatisk i konkurrencen om at vinde bilen.

"Vi vil starte året med at gøre den normalt lidt grå og triste januar lidt festligere med en konkurrence og attraktive priser på de opgraderede SEAT Copa-modeller med ekstra meget udstyr," siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Ekstra meget udstyr
Udover muligheden for at vinde en bil, er der gode priser på Ibiza Copa-modellerne i januar.
SEAT Copa er en speciel serie med ekstra meget udstyr til Altea, Leon og Ibiza. Copa Style modellerne kommer eksempelvis med lys- og regnsensor, parkeringssensor bag og automatisk nedblændeligt spejl. Copa modellerne kører mellem 15,6-29,4 km/l og har en 89-148 g. Co2/km ved blandet kørsel. Modellerne kommer med energimærke A-C.

Sælg din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.