• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. juni 2012 - Toyota

Toyota Aygo topper

Danmarks mest solgte bil i april og maj.

Udover Aygo ligger både Yaris og Avensis på top-10 over de mest solgte biler i maj. Udover Aygo ligger både Yaris og Avensis på top-10 over de mest solgte biler i maj.

Toyota

765 solgte Aygo'er i maj
For anden måned i træk placerer Toyota Aygo sig helt i top på listen over de mest solgte biler i Danmark. Der blev således indregistreret hele 765 Aygo’er i maj, hvilket var mere end rigeligt til at distancere alle øvrige modeller.

Toyotas Aygo fik i marts i år et ansigtsløft med nyt udvendigt design samt en opdateret og mere støjsvag kabine. Samtidig blev prisen på Aygo sat ned til kun 79.990 kr. for den billigste udgave, hvilket gør bilen til en af de absolut billigste i Danmark. Derudover kan man ved køb af en 5-dørs udgave fortsat få mindst 18.000 kr. for sin gamle indregistrerede bil uanset mærke og stand.

Alt sammen har været med til at skærpe interessen yderligere for Toyota Aygo, som mange vælger at finansiere gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Financial Services. Man kan f.eks. få finansieret en ny Toyota Aygo for 861 kr. om måneden over 96 måneder med kun 20.000 kr. i udbetaling.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.