• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. juli 2012 - Porsche

Hæder til Porsche

Porsche hyldet ved sport auto-AWARD 2012.

Det er 32. Gang, at læserne af "sport auto" kårer deres favoritter. I alt har 13.000 læsere deltaget i afstemningen. Det er 32. Gang, at læserne af "sport auto" kårer deres favoritter. I alt har 13.000 læsere deltaget i afstemningen.

Porsche

Fra Boxster til 911 Turbo S
Porsche kan kalde sig for topscorer efter at læserne af det tyske fagmagasin kårer deres favoritter blandt verdens førende supersportsbiler. I ikke mindre end seks ud af 15 bilkategorier, placerer læserne Porsche-modeller på 1.-pladsen - fra Boxster til 911 Turbo S.

Derudover blev Porsche belønnet for med Carrera Cup at have det bedste kunde-koncept og for at tilbyde den mest sportslige alternative drivlinie. Sidstnævnte legemliggjort af Porsche 918 Spyder, der allerede introduceres i 2013.

Søg brugt Porsche på Bilpriser.dk

De nye 911-modeller demonstrerer med 1.-pladser til såvel Carrera S Coupé og Cabriolet i hver deres klasse, at de er fødte vindere. Også den helt nye Porsche Boxster starter sin karriere på toppen ved at blive kåret som læsernes suveræne favorit i sin klasse. Den 530 hk stærke Turbo S vinder både i cabriolet- og coupé-versionen. Porsche Cayman R får ligeledes en velfortjent 1.-plads. At Porsche også for fremtiden har lagt sig i den helt rigtige bane, viser kåringen af den innovative 918 Spyder, der på fornemste vis kombinerer høj ydelse og lavt forbrug.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.