• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. august 2012 - Motor-magasinet

Mere afdæmpet ny Mazda6

Den nye Mazda6 bliver præsenteret i Moskva.

Mazda har udsendt dette billede af den nye Mazda6. Salget i Europa begynder formentlig i begyndelsen af 2013. Mazda har udsendt dette billede af den nye Mazda6. Salget i Europa begynder formentlig i begyndelsen af 2013.

Motor-magasinet

Den nye Mazda6 får premiere
Når den internationale biludstilling åbner i Moskva i slutningen af august, er en af nyhederne en helt ny Mazda6, både som sedan og stationcar. Det er første gang i fem år, at Mazda fornyer den populære bilmodel, der blandt andet får Mazda udviklingen Skyactiv, men som ikke bliver helt så vovet i sine linjer som konceptbilen Tikari.

Mazdas nye Skyactiv-motorer omfatter benzin på 2.0 liter og diesel på 2.2 liter, i begge tilfælde i flere effektudgaver, sekstrins automatgear og masser af udstyr. De brændstofbesparende teknologier omfatter også et mere avanceret system til opsamling af bremseenergi kaldet i-eloop.

Søg brugt Mazda6 her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.