• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. august 2012 - Motor-magasinet

VW overhaler Toyota i 2015

VW er størst allerede i 2015 forudser analysebureauer.

VW har ambitioner om at blive verdens største bilproducent i 2018, men målet ser ud til at blive nået allerede i 2015. Det mener i hvert fald flere analysebureauer. VW har ambitioner om at blive verdens største bilproducent i 2018, men målet ser ud til at blive nået allerede i 2015. Det mener i hvert fald flere analysebureauer.

Motor-magasinet

Store ambitioner fra VW
VW produktionen bliver omkring 11,5 millioner enheder, Toyota kommer op på godt 10 millioner. VW solgte 1,5 millioner biler i Nord- og Sydamerika sidste år, som forventes at blive 2,3 millioner enheder i løbet af 2015. I Asiens øges VW salget også med et forventes salg i 2015 på fire millioner enheder, og mindst fem millioner i 2018.

VW udvider konstant. Forleden indviede man endnu en fabrik i Kina i nærheden af Shanghai, hvor der skal fremstilles 300.000 biler årligt. Kina er blevet VW"s største marked med et salg sidste år på 2,26 millioner biler.

Europæisk fremgang hos Toyota
Toyota har netop øget det budgetterede salg i Europa, og Toyota tjener store penge, cirka 260 milliarder kroner i første halvår, modsat GM og Ford, der har problemer med den europæiske produktion.

Vurdér din brugte bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.