• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. august 2012 - Toyota

Danmarksrekord til Aygo

Toyota Aygo slår rekord med 1.079 indregistreringer.

Den lille Toyota Aygo er faldet i danskernes smag og er i øjeblikket den mest solgte bil herhjemme med 1.079 solgte eksemplarer i juli måned. Den lille Toyota Aygo er faldet i danskernes smag og er i øjeblikket den mest solgte bil herhjemme med 1.079 solgte eksemplarer i juli måned.

Toyota

Toyota Aygo sætter rekord
Med charme, selvtillid og et friskt nyt design samt en endnu mere støjsvag kabine fortsætter Toyota Aygo med at charmere sig ind hos danskerne. Med hele 1.079 indregistrerede biler i juli måned sætter Toyota Aygo ny danmarksrekord for flest indregistrerede biler på en enkelt måned.

Toyotas mest populære bil blev den mest solgte bil i Danmark i både april og maj og altså igen i juli, hvilket bringer Aygo op på hele 4.316 solgte biler efter årets første syv måneder. Det betyder, at Aygo ikke bare fastholder, men også udbygger sin position som den mest solgte personbil i Danmark i 2012. Succesen fortsætter altså ufortrødent for den attraktive Aygo, der blev Danmarks mest solgte bil i 2008 og 2010.

Så sent som i marts i år fik Aygo et ansigtsløft med nyt udvendigt design bl.a. med smarte LED-forlygter samt en opdateret og mere støjsvag kabine. Samtidig blev prisen sat ned til kun 79.990 kr. for den billigste udgave, hvilket gør bilen til en af de absolut billigste i Danmark.

Søg brugt Toyota Aygo her!

35.000 kr. for sin brugte bil
Derudover kan man ved køb af en 5-dørs udgave fortsat få mindst 18.000 kr. for sin gamle indregistrerede bil uanset mærke og stand, og køber man den helt nye Aygo T3 med bl.a. læderrat, mørktonede ruder og Bluetooth® som standard, får man mindst 35.000 kr. for sin brugte bil.

Alt sammen har været med til at skærpe interessen yderligere for Toyota Aygo, som mange vælger at finansiere gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans til en uhørt lav ydelse. Toyota Finans banker nemlig bankerne med flere tusinde kroner og tilbyder ifølge en analyse af Forbrugerrådet Danmarks billigste bilfinansiering.

Vurdér din brugte bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.