• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. august 2012 - Hyundai

Ny Hyundai Genesis Coupé

En ægte sportsvogn med stil og klasse.

Hyundai Genesis Coupé har oplevet et facelift og priserne starter ved 574.995 kroner. Hyundai Genesis Coupé har oplevet et facelift og priserne starter ved 574.995 kroner.

Hyundai

Facelift til Genesis Coupé
Det smukke design og de stærke, sporty køreegenskaber har allerede høstet store roser verden over, siden Hyundai fik tilskuerne til at spærre øjnene op ved præsentationen af Genesis Coupé på Frankfurt Motor Show i 2009. Nu står en ny, markant faceliftet udgave af Genesis Coupé klar med nye motorer, et endnu skarpere design og et nyt ottetrins automatgear samt nye specialdesignede sportssæder - for blot af nævne et udpluk af de mange nyheder.  

Potente motorer, baghjulstræk og differentialespærre pakket ind i et tidløst, elegant coupé-design med et væld af lækre features i kabinen. Det er den enkle opsummering af, hvorfor Hyundai’s Genesis Coupé overraskede en samlet bilverden positivt, da den første gang blev præsenteret på Frankfurt Motorshow, og siden hen har gjort kurver, hårnålesving, by- og motorvejskørsel til en fest for tusindvis af begejstrede Genesis-ejere verden over.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

Dynamiske køreegenskaber
Nu kommer Genesis Coupé i en ny, markant faceliftet udgave til Danmark. Og ifølge Hyundai Bil Import A/S er der meget at glæde sig til:
”Med det markante facelift kommer der en endnu bedre sammenhæng mellem design og køreegenskaber i den nye Genesis Coupé. Designet er nemlig blevet skarpere og mere sporty - det klæder den og harmonerer perfekt med de dynamiske køreegenskaber, som Genesis leverer til fulde via sit baghjulstræk, differentialespærre og stærke motorprogram. Samtidig har den potente 3,8 liters V6 motor også fået et nyt, knivskarpt otte-trins automatgear, der virkelig fungerer godt sammen,” siger Niels Rønnebech, der er adm. dir. hos Hyundai Bil Import og fortsætter:

”I kabinen har den nye Genesis Coupé også fået et lækkert løft. Blandt andet med specialdesignede sportssæder, nyt interiørdesign og en bred vifte af nye features, som alt sammen er med til at understrege, at man ikke behøver at gå på kompromis med højeste krav til komfort, selvom man sidder i en sporty coupé.”

Annoncér gratis din brugte bil på Bilpriser.dk

Kraftfulde motorer og otte-trins automatgear
Den nye Genesis Coupé leveres med to kraftfulde motorer: 3,8 GDI V6 (gasoline direct injection), og 2,0 Turbo med en ydelse på henholdsvis 347 og 275 hk. Begge motorer kombinerer kraft med en banebrydende effektivitet. Desuden er en lydgenerator med til at sikre bilen en mere stilfuld og sporty lyd. De kraftfulde motorer er parret med en seks-trins manuel- eller en otte-trins automatgearkasse, som sikrer blødere gearskifte og fuldender de dynamiske køreegenskaber.

Vejledende priser for den nye Genesis Coupé. Priser er ekskl. leveringsomkostninger og evt. metallak:

2,0 Turbo                         DKK 574.995,-
3,8 V6                               DKK 649.995,-
3,8 V6 aut.                       DKK 674.995,-

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.