• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. oktober 2012 - Ekstra Bladet

Video: Ufatteligt rally-uheld

Skoda rallybil lander på toppen af et hustag.

Juho Hänninens Skoda rallybil landede på toppen af et hustag, hvor den blev holdende! Juho Hänninens Skoda rallybil landede på toppen af et hustag, hvor den blev holdende!

Ekstra Bladet

Rallybil landede på hustag
Lad den stå. Vi befinder os på toppen af et hus. Sådan siger Juho Hänninens co-driver den finske rallykører efter et uheld. Kort forinden er de to kørere kørt galt i den lynhurtige 2011-rally-vindende 275 hestes Skoda Fabia S2000 under den italienske San Remo-etape i IRC-mesterskabet. (IRC er et alternativt verdensmesterskab til WRC).

Juho Hänninen har ellers lige startet motoren og gasser op for at sætte igang igen, fordi bilen tilsyneladende er i nogenlunde behold trods den hårdtslående rulletur.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

Men heldigvis når Juho Hänninens co-driver at forklare ham, at de altså er landet på et italiensk hustag, inden Hänninen lykkes med at få greb i den løse tegl og fortsætter ud over tagkanten i nattemørket.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.