• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. november 2012 - Motor-magasinet

BMW nyheder i Los Angeles

Mange BMW nyheder på biludstillingen i Los Angeles.

BMWs nye Roadster i8 er ved at være færdigudviklet og udstilles i Los Angeles med hybrid teknologi. BMWs nye Roadster i8 er ved at være færdigudviklet og udstilles i Los Angeles med hybrid teknologi.

Motor-magasinet

Mange nyheder fra BMW
Californien er et vigtigt marked for BMW, som det er tilfældet med andre bilmærker, og det sås tydeligt, da den internationale biludstilling åbnede i Los Angeles den 28. november.

BMW har flere nyheder med, som for eksempel i8 Roadster med hybrid teknologi og 354 hk med 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder. Hertil en videreudviklet X1 K2 Power Ride med masser af ekstra udstyr til de amerikanske kunder og en faceliftet M5 og M6.

BMW præsenterer også et oplæg til det amerikanske highway politi, som BMW tænker sig, at modellen anno 2025 kommer til at se ud. Den er et led i en designkonkurrence, som år efter år afholdes i Los Angeles.

Besøg billånsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.