• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
9. oktober 2013 - Mercedes-Benz Danmark

Actros 1836 på langtur

En million kilometer med samme chauffør bag rattet.

Jens Rasmussen, foran sin Mercedes-Benz Actros 1836, vogn 93, lykønskes af Mikael Voigt fra Mercedes-Benz Danmark. Jens Rasmussen, foran sin Mercedes-Benz Actros 1836, vogn 93, lykønskes af Mikael Voigt fra Mercedes-Benz Danmark.

Mercedes-Benz Danmark

Jens Rasmussen er chauffør hos Dansk Auto Logik A/S og han har netop rundet en million kilometer i sin Mercedes-Benz Actros. Der er tale om en Actros 1836, der blev leveret til Dansk Auto Logik i april 2004 – samme måned som Jens blev ansat hos Dansk Auto Logik. Det er således Jens, der har siddet bag rattet i lastbilen fra den første kilometer til nu en million kilometer.

Afstanden, som Jens har tilbagelagt i sin Actros, svarer til to en halv ture til månen, men Jens forholder sig nu ganske jordnært til de mange kilometer på de danske veje:

"Jeg kender min Actros rigtigt godt. Og så passer jeg rigtigt godt på den, så den er i stand til at køre de ca. 100.000 kilometer om året. Det handler om sikkerhed og tryghed for, at jeg kan få mine varer frem til vores kunder og i øvrigt levere dem med et smil", fortæller Jens Rasmussen.

Søg brugt Mercedes-Benz her!

I anledning af kilometer-jubilæet fik Jens Rasmussen et Mercedes-Benz armbåndsur af Mercedes-Benz forhandler, P. Christensen A/S. Samtidig ønskede Mercedes-Benz Danmark Jens Rasmussen tillykke med den flotte bedrift.

 

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.