• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. januar 2014 - Seat

Prøvekør en SEAT Leon

Lækker spansk model inviterer på familiefilm.

SEAT Leon ST fremhæves for sit flotte udseende, og som de spanske medier ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’ har kåret til Årets familiebil 2014. SEAT Leon ST fremhæves for sit flotte udseende, og som de spanske medier ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’ har kåret til Årets familiebil 2014.

SEAT
 
I januar kom en lækker, spansk model til Danmark. Nu inviteres nysgerrige til at prøve den veldrejede nyhed, der har fået ros for sit design, hos SEAT. Og samtidig få chancen for at vinde biografbilletter til den nye 'Far til Fire - Onkel Sofus vender tilbage.'

I december lancerede SEAT sin nye lækre stationcar SEAT Leon ST, der fremhæves for sit flotte udseende, og som de spanske medier ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’ har kåret til Årets familiebil 2014.
Nu er bilen så landet hos alle landets SEAT forretninger.

"Leon ST har fået mange rosende ord med på vejen. Og det er en fantastisk velkørende, rummelig og smukt designet stationcar, så vi synes endnu flere skal have lejlighed til at prøve den. Vi inviterer derfor familiefædre og -mødre til at se, røre og ikke mindst prøvekøre den velskabte model," siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør, SEAT Danmark. Tilbuddet om en prøvetur henvender sig imidlertid til familien på flere måder.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk
 
Onkel Sofus vender tilbage
-Vi har indgået et lanceringssamarbejde med filmselskabet bag den nye ’Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage’. Dette betyder, at vi har billetter og Far til Fire filmpakker på højkant i forretningen, og dem udlodder vi i en konkurrence blandt de, der prøvekører en SEAT. Så man kan jo passende tage familien med og prøve en Leon ST eller en af de andre spændende modeller, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.
 
Den nye ’Far til Fire – Onkel Sofus vender tilbage’ har premiere 6. februar. I filmen vender onkel Anders’ tvillingebror, Sofus, hjem fra Australien. Han minder dog ikke det mindste om elskelige Onkel Anders og hele familien kommer på en hård prøve.
Alle der prøvekører en SEAT i februar deltager i lodtrækningen om biografbilletter og gaver fra ’Far til Fire’. Billetterne kan bruges i alle landets biografer.

SEAT Leon er den første større stationcar fra SEAT. Den byder på en skarpere designlinje, et veltænkt miks af sportslig og praktisk og ikke mindst en skarp pris, der starter på 199.900 kroner.
 
SEAT er med en kombination af meget stærke produkter, som den lille, populære Mii, den velkendte Ibiza, der af tyske Auto Bild blev kåret som ’den bedste lille bil nogensinde, ‘ den smukke Toledo og den nye Leon samt et skarpt fokus på kundeservice, i dag et af de hurtigst voksende bilmærker i Danmark.
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.