• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. februar 2014 - Motor-magasinet

Ny Mustang får filmrolle

Den nye Ford Mustang debuterer på filmlærredet.

Den nye Ford Mustang, som lanceres i USA i 2015, kommer med et motorprogram som for eksempel indeholder en 5.0 V8 PowerShift motor med mere end 426 hk. Den nye Ford Mustang, som lanceres i USA i 2015, kommer med et motorprogram som for eksempel indeholder en 5.0 V8 PowerShift motor med mere end 426 hk.

Motor-magasinet

Samme år som den legendariske muskelbil, Ford Mustang, fylder 50 år, medvirker den i endnu en film, nemlig "Need for Speed".

Ford Motor Company har netop præsenteret den nye Ford Mustang, som også kommer til Europa. Gennem de seneste 50 år har Mustang medvirket i over 3.200 film og tv-shows. Den nye model får en heftig debut i filmen "Need for Speed", som får premiere i de danske biografer i marts 2014.

Hovedrollen i den kommendefilm spilles af Aaron Paul, kendt fra tv-serien "Breaking Bad". I filmen, der er baseret på Electronic Arts’ videospil af samme navn, kører han rundt i en specialfremstillet Mustang.

Besøg Billånsoversigten her!

Amerikansk kultur
For instruktøren af filmen, Scott Waugh, var det afgørende at få den nye Ford Mustang med i filmen.

- Jeg valgte Ford Mustang, da det er en bil der virkelig repræsenterer den Amerikanske kultur. Mustang signalerer moderne muskelmasse, og den er et ikon, fordi den har medvirket i nogle af de største biljagter på film gennem tiderne, lyder det fra instruktøren.

Annoncér gratis din bil på bilpriser.dk

Islandsk hjælp
Den oprindelige Mustang blev lanceret i april 1964. Dengang var der ikke mange, der vidste, hvad det var for en størrelse. Men producenterne af Goldfinger tøvede ikke med at caste Mustang Wimbledon White 1965 cabriolet til en rolle i filmen – dét blev starten på en æra.

Stefan Thorarensen, grundlægger og bestyrelsesmedlem af den Islandske Mustang Klub, satte sig for at udarbejde en liste over Mustangs filmhistorik. Det var en stor opgave og med over 100 hjælpere fik Stefan endelig opbygget en tæt på komplet historik. Over 3.200 optrædener og listen vokser dagligt.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.