• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. marts 2014 - Lamborghini

Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracán er en massiv succes.

Den nye Lamborghini Huracán har fået en flyvende start, og på nuværende tidspunkt har Lamborghini allerede 700 bestillinger. Den nye Lamborghini Huracán har fået en flyvende start, og på nuværende tidspunkt har Lamborghini allerede 700 bestillinger.

Lamborghini

I løbet af februar måned var Automobili Lamborghini på en verdensturne med sin nye model, der omfattede 63 lande og 130 eksklusive previews til særlige VIP-kunder. Det er svært at forestille sig en bedre start for efterfølgeren til Gallardo, der indtil videre er den bedst sælgende Lamborghini nogensinde.

Den nye Lamborghini Huracán LP 620-4 er udrustet med en 5,2-liters V10, som gør den i stand til at nå en tophastighed på 325 km/t og klare 0-100 km/t på 3,2 sekunder, hvilket placerer den helt i toppen af sin klasse.

Dermed kandiderer den til titlen som ’Car of the Show’ på den internationale biludstilling i Genève i marts, og var meget passende den første nyhed som blev afsløret, under pressekonferencen med Lamborghinis præsident, Stephan Winkelmann, som løb af stabelen kl. 8.00, tirsdag den 4. marts 2014.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.