• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. februar 2002 - Dodge

Farvel til Viper

Dodges giftige coupe udgår til fordel for roadster

Dodge Viper Final Edition får samme rød-hvide markeringer som vinderbilen fra 24-timersløbet Daytona 2002. Dodge Viper Final Edition får samme rød-hvide markeringer som vinderbilen fra 24-timersløbet Daytona 2002.

Af Jeppe Lykke Hansen
Fra næste år bliver det udelukkende som roadster, hvis du ønsker at købe et nyt eksemplar af den giftige amerikanske Dodge Viper.

Dodge har nemlig besluttet at lukke for produktionen af coupeen fra og med udgangen af 2002.

Final edition
For at give den gamle coupe en sidste hyldest med på vejen, er det blevet vedtaget at udsende en særlig GTS Final Edition-model

Final edition-modellen kommer kun i et meget begrænset oplag, der samtidig bliver de sidste 360 biler, som bygges på den gamle 2002 Dodge Viper-platform.

GTS Final Edition har premiere på Chicago Motorshow.

Rød-hvide farver
Hyldest og farvel-bilen kommer til at bære de samme rød-hvide markeringer som den Viper GTS-R/T racerbil, der vandt 24-timersløbet Daytona i 2000.

"Denne model bærer vandmærket af Dodge Viper Coupe. GTS Final Edition skal være et helt særligt tilbud til de loyale tilhængere, der har bedt os om at lave noget ganske særligt i denne anledning," udtaler Jim Julow underdirektør i Dodge Global Brand Center i en pressemeddelelse.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.