• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. august 2014 - Copenhagen Historic Grandprix

Bellahøj Park var igen vært ved Classic Race

30.000 mødte op til race på Bellahøj til CHGP.

Bellahøj Park var igen i år vært for det enestående kulturarrangement, hvor historisk motorsport hyldes. Bellahøj Park var igen i år vært for det enestående kulturarrangement, hvor historisk motorsport hyldes.

I den forgangne weekend besøgte 30.000 tilskuere Bellahøj Park, og forvandlede Copenhagen Historic Grand Prix til en flot historisk motorsportsweekend

Det var fjortende gang Copenhagen Historic Grand Prix blev afholdt i København, og andet år Bellahøj Park var vært for det enestående kulturarrangement, hvor historisk motorsport hyldes som et kørende vidnesbyrd på fortidens glorværdige årtier.

Både lørdag og søndag indtog de mange historiske motorsporsklasser racerbanen Bellahøj Park, mens arealet omkring Dyreskuepladsen til begivenheden, var omdannet til et omfattende aktivitetsområde med store temaskabte biludstillinger og familievenlige underholdningsindslag.
Sammen med racerkørerne fra de historiske klasser gæstede profiler fra ind- og udland den knap 2,5 kilometer racerbane med højt humør og entusiastisk kørsel, til glæde for publikum, gæster og tilskuere. Til i år var Bellahøj Park ændret med henblik på i højere grad at forene bybanens fascinerende kompromisløshed, med gode tilskuerforhold og moderne sikkerhed.

Efter forrige års flytning af Copenhagen Historic Grand Prix, fra Fælledparken på Østerbro til Dyreskuepladsen på Bellahøj, ønsker CHGP-organisationen igen at overbringe stor anerkendelse til den både positive opbakning fra lokalmiljøet i området, samt Københavns Kommunes imødekommenhed og generøsitet. At omdanne trafikale knudepunkter til en moderne racerbane med tilhørende udstillingsområder, familieaktiviteter og andre attraktioner, kan kun virkeliggøres med støtte og forståelse fra lokale myndigheder, instanser og beboere.

”Hele organisationen bag Copenhagen Historic Grand Prix ser både begejstret og taknemligt på weekenden, hvor vi føler, at de mange historiske racerklasser blev afviklet, med en stor sportslig succes,” fortæller hovedarrangør Jac Nellemann.

”Siden sidste års event har alle i organisationen arbejdet målrettet med at produktudvikle og løfte helhedsoplevelsen for alle involverede parter. Det er en kontinuerlig proces i vores stræben på at levere en komplet motorsportsweekend for ikke kun deltagere, men også til de mange tusind gæster, der vælger at bruge deres weekend i vores selskab. Den enorme støtte fra alle fronter er opløftende, og fornyer vores energi frem mod 2015, hvor vi igen gæster Bellahøj Park,” slutter Jac Nellemann.

Siden 2010 har Race for Riget været en fartfyldt katalysator af publikumsoplevelser, når Copenhagen Historic Grand Prix løber af stablen. I en time både lørdag og søndag har publikum mulighed for at købe sig til en køretur i et stort felt af ekstravagante sportsvogne og racerbiler med kendte profiler bag rattet, og de indsamlede midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Der blev i alt kørt 444.400 kroner ind til det godtgørende formål, hvilket overgår sidste års rekordbeløb med mere end 100.000 kroner og den store check blev overrakt til Gitte Stark, koordinator for BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet, af Jan Magnussen, der er ambassadør for Race for Riget.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.