• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
20. januar 2015 - Bilpriser

Vær venligst opmærksom

Falske annoncer florerer på bilpriser.dk

Desværre en der igen en del falske annoncer som florerer på hjemmesiden i øjeblikket.
Vi er opmærksomme på problemet og prøver så vidt muligt at slette dem inden de bliver set.

I bedes venligst være opmærksomme på, hvis I finder en bil som virker usædvanligt billig, eller I eveventuelt allerede har været i kontakt med "sælger", som måske bor i udlandet, og påstår at bilen vil blive transporteret efter betaling, eller lignende.

Vær også opsmærksomme på at Uship.com ikke er en sikker betalingsmetode - så hvis I oplever at sælger forklarer at I skal overføre pengene til Uship.com, som vil holde på pengene, indtil I har modtaget bilen, anbefaler vi helt klar at stoppe al kontakt med det samme.

Hvis I oplever ovenstående bedes I venligst enten anmelde via hjemmesiden, eller sende en mail ind til info@bilpriser.dk.

Desværre indeholder disse falske annoncer også kontaktinformationer, som er blevet tilfældigt udvalgt. Derfor kan man også opleve at modtage opkald, mails eller andet, på en bil man har til salg.

Hvis man modtager ovenstående og ikke kendes ved bilsalget, bedes man venligst anmelde denne annonce via hjemmesiden, eller sende en mail ind til info@bilpriser.dk.

I er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 63147060, hvis I vil anmelde en annonce, eller også hvis I har spørgsmål.

Vi beklager alle gener dette kan medføre og vi gør vores bedste for at få problemet under kontrol.

Venlig hilsen
Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.