• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. marts 2002 - Alfa Romeo

Hidsig Alfa

Den nye Alfa Romeo 156 GTA 3,2 V6 med 250 heste

Skønne Italien. Alfa 156 GTA med 250 heste. Skønne Italien. Alfa 156 GTA med 250 heste.

Af Jeppe Lykke Hansen
Med 250 vilde italienske heste under hjelmen bliver den nye Alfa 156 3,2 V6 GTA absolut en værdig udfordrer til tyske tre-liters konkurrenter fra Audi, BMW og Mercedes.

Det spændende bliver, om den også kan konkurrere på prisen, men det bliver desværre lidt svært at vurdere indtil videre, da den endnu ikke er fastlagt for det danske marked.

Stolt GTA-tradition
Alfa 156 GTA skal være det nye årtusindes forsættelse af Alfa Romeos stolte GTA-traditioner, der går tilbage til Alfa Romeo Guilia Sprint fra 1965.

GTA eller Gran Turismo Alleggerita er italiensk og betyder motorkraft, saft og en lyd, der sidder i kroppen længe efter, man har forladt bilen.

Okay, det betyder måske ikke, men det er det, der menes.

Boret motor
Der er Alfas 'almindelige' 3,0 V6 24v-motor, der i en opboret version på 3,2 liter, trækker GTA'en, og den yder som nævnt 250 hestekræfter.

Topfarten matcher hestekræfterne med et maksimum på 250 kilometer i timen.

Alfa 156 GTA fås både som fire og fem-dørs model og med og uden selespeed-gear, hvor gearene skiftes ved hjælp af små kontakter på rattet.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.