• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. januar 2018 - Audi Danmark

Audi bedste bilmærke

Audi er Danmarks bedste omtalte bilmærke, 3 år i træk.

Audi kårets som det bedste omtalte bilmærke i Danmark Audi kårets som det bedste omtalte bilmærke i Danmark

 Audi Danmark
  

YouGov kårer årligt de bedst omtalte mærker i deres BrandIndex baseret på buzz score, og 2017 er 3. år i træk, at Audi kåres som det bedst omtalte bilmærke i Danmark.
De mere end 300 mærker, som YouGov måler, ranglistes efter en buzz score, hvor respondenterne bliver spurgt, om de har hørt noget positivt eller negativt om mærket inden for de sidste to uger gennem reklame, nyheder eller via mund-til-mund fra deres omgangskreds. Herefter trækkes den negative omtale fra den positive. 
 
Direktør for Audi i Danmark, Lars Kornelius, udtaler: 
”Vi er meget stolte over, at danskerne for 3. år i træk placerer Audi som det bedst omtalte bilmærke og giver Audi en samlet 5. plads af alle mærker i BrandIndexet. Det bekræfter os i vores langsigtede, strategiske arbejde med mærket, der bl.a. indebærer, at alle i mødet med Audi mærket skal have en så god oplevelse som muligt – i vores biler, hos vores forhandlere og servicepartnere, på vores digitale platforme og i andre kontaktpunkter. Samtidig lægger vi i vores kommunikation vægt på at vise danskerne, at Audi er premium design og ’Vorsprung durch Technik’, og vores placering indikerer, at mange danskere deler denne opfattelse.”

Top Buzz Rankings

Rank

Brand

2017 Score

1

Rema 1000

29,7

2

MobilePay

28,4

3

Lego

25,6

4

Netflix

22,4

5

Audi

16,5

6

IKEA

16,2

7

Tryg

14,2

8

Samsung

14,2

9

Lidl

14,2

10

Volkswagen

14,2

Kilde: YouGo Brandindex 
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.