• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2018 - Volkswagen Danmark

Volkswagens første SUV cabriolet kommer i 2020

Volkswagen introducere i 2020 en cabriolet baseret op T-Roc.

T-Roc cabriolety kommer i 2020 T-Roc cabriolety kommer i 2020

Volkswagen


Volkswagen introducere i 2020 en cabriolet baseret på T-Roc.
Volkswagens bestyrelse har givet grønt lys for udviklingen af en cabriolet baseret på T-Roc. Den er planlagt til at gå i produktion i første halvdel af 2020. Volkswagen investerer 80 millioner Euro i produktionen, der skal foregår Osnabrück, hvor man har mange års erfaring med produktion af cabrioletmodeller.
 
Dr. Herbert Diess, bestyrelsesformand for Volkswagen, udtalte i forbindelse med offentliggørelsen af planerne om introduktionen af en T-Roc Cabriolet: ”Volkswagen er ved et udvikle sig til et SUV-mærke. Vores T-Roc sætter allerede nu nye standarder i klassen for kompakte SUV’er. Med T-Roc Cabriolet udvider vi vores sortiment af SUV’er med en model, der har masser af emotionel appeal. Jeg er specielt glad for, at vi kan drage fordel af Osnabrück-fabrikkens mangeårige erfaring med produktion af cabriolet-modeller.”
SUV-modellerne står for en markant del af væksten for Volkswagen. Med 720.000 leverede eksemplarer af den nuværende Tiguan, er den blandt de 10 mest solgte bilmodeller i verden og er blandt de tre bedst sælgende SUV’er. Indtil 2020 forventer Volkswagen at udvide antallet af SUV-modeller til 20, og til den tid forventes SUV’erne at udgøre 40 % af Volkswagens salg. Med den nye cabriolet baseret på T-Roc, forstærker Volkswagen sin position i klassen for kompakte SUV-modeller, der er et af de hurtigst voksende segmenter på verdensplan. 
 
Investeringen på mere end 80 millioner Euro i produktionen af den nye cabriolet giver mulighed for en omfattende modernisering af produktionsfaciliteterne på fabrikken i Osnabrück, der forventes at producere op til 20.000 biler om året. Med en cabriolet baseret på T-Roc fortsætter denne model Volkswagens næsten 70-årige lange tradition med cabrioletmodeller. T-Roc blev med stor succes introduceret i slutningen af 2017, og allerede nu har Volkswagen mere end 40.000 ordrer på denne model. 
 
Volkswagens fabrik i Osnabrück beskæftiger aktuelt cirka 2.300 personer, der i 2017 producerede mere end 76.000 biler fordelt på fabrikkens tre produktionslinjer. Fabrikken i Osnabrück producerer for tiden Tiguan og Porsche Cayman og står derudover også for lakeringen af karrosserierne til Skoda Fabia. Siden Volkswagen Osnabrück GmbH blev grundlagt i 2011, er der rullet mere end 280.000 biler af samlebåndet.
 
Volkswagen er siden 2011 det bedst sælgende bilmærke i Danmark. I 2017 solgte mærket 29.564 personbiler og 5.266 biler til erhvervslivet. De seneste år har det især været mikrobilen up!, der er blevet danskernes favorit, men også modeller som Polo, Golf og Passat er populære hos danskerne. Hos Volkswagen arbejder vi ud fra målsætningen om at skabe landets mest tilfredse kunder, der skal have kvalitetsprodukter og god service til fair priser. Volkswagen Danmark har ca. 40 ansatte og Michael Ebeling er konstitueret direktør for Volkswagen Personbiler og Ib Jakobsen for Volkswagen Erhvervsbiler. Volkswagen er en del af Skandinavisk Motor Co., der står for importen af Volkswagen erhvervs- og personbiler, SEAT og Skoda. Vi har hovedsæde i Brøndby og på landsplan er vi ca. 1.300 ansatte i Skandinavisk Motor Co., hvor Ulrik Drejsig er administrerende direktør.
 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.