• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. marts 2021 - Hyundai

Den nye Hyundai BAYON

Hyundai har netop afsløret den helt nye SUV BAYON.

Fordi det er en SUV har BAYON en størrelse, der løfter sig over de gængse minibiler og små mellemklassebiler. Fordi det er en SUV har BAYON en størrelse, der løfter sig over de gængse minibiler og små mellemklassebiler.

Hyundai

 
Den helt nye BAYON er en crossover SUV designet specielt til Europa. Den har et kompakt ydre, et rummeligt interiør og tilbyder en lang liste med intelligente sikkerheds- og tilslutningsfunktioner, der får den til at skille sig ud i segmentet.
 
BAYON føjer en ekstra dimension til vores i forvejen brede og populære SUV-program. BAYON har et unikt udvendigt design, hvor den nye og prisvindende designfilosofi, Sensuous Sportiness, gør den skarp og aerodynamisk, uanset hvilken side man ser den fra.

Find din næste Hyundai her på bilpriser.dk
 
Navnet BAYON er inspireret af den smukke og charmerende by, Bayonne, i det sydvestlige Frankrig. Gennem de sidste mange år har Hyundai navngivet SUV-modeller efter nogle af verdens mest populære bynavne. KONA, der blev lanceret fra tre år siden, tager sit navn fra Kona-regionen på den store ø Hawaii. Også TUCSON og SANTA FE er opkaldt efter byer i delstaterne Arizona og New Mexico. Derudover er navnet på Hyundais brintbil, NEXO, inspireret af den populære ferieø Nexø på Bornholm.
 
Fordi det er en SUV har BAYON en størrelse, der løfter sig over de gængse minibiler og små mellemklassebiler.
 
Den helt nye BAYON er 4180 mm lang, 1775 mm bred og 1490 mm høj. Dette fordelt på en 2580 mm akselafstand giver bilen en perfekt balance mellem kompakthed og rummelighed. Derudover har BAYON et bagagerum på hele 411 liter.
 
I kabine bygger BAYON videre på infotainmentteknologien fra i20, hvor der både er mulighed for fuld digital instrumentering samt 8” touchskærm med trådløs Apple CarPlay eller Android Auto, så udvalgte apps kan betjenes på bilens skærm. BAYON tilbyder naturligvis også den velkendte 10,25” touchskærm, der udover navigation også giver mulighed for Bluelink, så man bl.a. kan se, hvor bilen er parkeret, låse og låse den op ved hjælp af ens smartphone samt meget mere.
 
På sikkerhedsfronten tilbyder den helt nye BAYON bl.a. automatisk nødbremse med forgænger- og cyklist- genkendelse, eCall, som selv sørger for, at bilen kan ringe til alarmcentralen, hvis der sker en ulykke.  Derudover tilbyder BAYON også automatisk nødbremse med drejefunktion, aktiv vognbaneassistent med følgefunktion, aktive blindvinkel-sensor, adaptiv fartpilot, bakkamera, parkeringsassistent, som bl.a. kan assistere ved parallelparkering.
 
BAYON kommer med to forskellige benzinmotorer. En 1.0 T-GDi med 48 volt mild hybrid med enten 100 hk eller 120 hk. Her kan der vælges mellem en 6-trins manuel gearkasse med Hyundais banebrydende e-clutch eller 7-trins DCT-automatgearkasse. Varianten med 100 hk fås også uden 48 volts mild hybrid-system, hvor man ligeledes kan vælge mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins DCT-automatgearkasse. 
 
Derudover tilbydes BAYON også med den velkendte firecylindret 1.2 liters benzinmotor, som vi allerede kender fra i20. Den leverer 84 hk og fås med 5-trins manuel gearkasse. 
 
Det er endnu ikke fastlagt, hvornår BAYON lanceres i Danmark.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.