• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. september 2002 - sportscartesting.com

Cool Mini

Suzukis bud på en super-trendy japansk mini-bil

Hjulene er mast helt ud i hjørnerne på Suzukis Concept-S. Hjulene er mast helt ud i hjørnerne på Suzukis Concept-S.

Af sportscartesting.com
DEN COOLESTE MINI i hele Paris: Suzuki viser denne Concept-S til verdenen af sportsvogns-venner på det kommende show i Paris, der er åben for publikum i perioden fra den 28. september til den 13. oktober.

Concept-S viser en meget trendy stil med den kompakte karrosse med et hjul mast helt ud i hvert hjørne, hvilket er sjældent blandt så små biler. Faktisk er bilen kun 3,65 meter lang, lige så lille som Mini fra BMW, men alligevel kører den på 18 tommer hjul.

Gearskift på rattet
En gimmick er gearskiftet på rattet. Bilen kommer med sekventielt skifte, der betjenes med knapper præcis, som man kender dem på controleren til en Play Station. Tilsvarende med betjening af håndbremse, blinklys og viskeren. Dette er den reneste Play Station-stil vi endnu har set - fra computer-verdenen til den virkelige....

On board kommunikation kommer fra den seje Suzuki GSX/R, vi tidligere har vist (2001 Frankfurt Motor Show Special) og som også kommer til Paris.


Concept-S kommer med en letvægts, højrotations 1,6 liters 16 ventilers motor. Desuden permanent fire-hjulstræk og sekventielt gearskifte af i alt seks trin.

FAKTA
· Suzuki Concept-S
· Paris Motor Show
· Hot mini
· Fire-hjulstræk
· 1,6-liters sugemotor
· Effekt: Ikke opgivet
· Seks-trins sekventiel
· 18 tommer fælge


SE MERE PÅ SPORTSCARTESTING.COM
På sportscartesting.com kan du se flere billeder, læse om andre vilde sportsvogne og få andet guf med højt oktantal.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.