• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
17. september 2003 - Opel

Ny stor Opel

Verdenspremiere på Opel Insignia Concept Car i Frankfurt

Opel Insignia giver et fingerpeg om, hvordan en eventuel efterfølger til Opel Omega kunne se ud. Opel Insignia giver et fingerpeg om, hvordan en eventuel efterfølger til Opel Omega kunne se ud.

Af Jeppe Lykke Hansen
Opel Insignia concept car har haft verdenspremiere på den internationale biludstilling i Frankfurt.

Konceptbilen med det innovative design blev afsløret af bestyrelsesformand og direktør, Carl-Peter Forster, og designchef Martin Smith fra Adam Opel AG i fællesskab med bestyrelsesformand og direktør Rick Wagoner og vicebestyrelsesformand Robert A. Lutz fra moderselskabet GM.

Stilsikkert symbol
Opel Insignia skal være symbol på Opels nye selvsikre stil.

Konceptbilen giver for første gang et bud på Opels nye designstil anvendt på en stor bil, og giver dermed også et fingerpeg om udseendet på en eventuel afløser for den hedengangne Opel Omega.

Sammen med verdenspremieren på den nye Astra samt Vectra som stationcar er Insignia en af de store attraktioner på Opels stand på den 60. Internationale biludstilling i Frankfurt.



BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.