• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. april 2008 - Renault

Twingo i særudgave

Den ny Renault Twingo er allerede solgt i 100.000 eksemplarer

Renault Twingo Night & Day fås kun i sort og hvid Renault Twingo Night & Day fås kun i sort og hvid

Renault
Den ny Renault Twingo går sin sejrsgang i udlandet. Flere end 100.000 Twingo'er er røget over disken i 21 lande siden lanceringen, og i hjemlandet Frankrig har den slået rekorder med 50.000 solgte styk og en topplacering blandt de små bybiler.
For at følge op på successen er Renault nu i udlandet klar til at præsentere specialmodellen Night & Day. Ifølge fabrikken har den fået et feminint anstrøg med blomsterfigurer strøet rundt på bilens dele. Bilen fås kun i gletsjerhvid eller perlesort. Og med kun to motorer: 1,2'eren med 75 hk og dieselmodellen 1,5 dCi med 65 hk. Bilen er blandt andet udstyret med en 40 W radio, aircondition, specielt indtræk, særlige spejlhuse og en special småtings-beholder, man kan placere i kopholderen.
Den sættes til salg i syv lande, og Danmark er ikke iblandt dem. Men den ny lov om registreringsafgifter, der tilgodeser småbiler, kunne måske få en og anden forhandler til selv at hente nogen hjem, hvem ved.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.