• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
5. juni 2012 - Motor-magasinet

Udkantsdanmark i fremdrift

Ødegaard Biler leverede 32 nye varevogne i ét hug.

Fra venstre Steen Lærke (ansat hos Bjarne Petersen) og de tre indehavere af Ødegaard Biler, Chistian Würtz, Hans-Jørgen Madsen og Henrik Hansen. Fra venstre Steen Lærke (ansat hos Bjarne Petersen) og de tre indehavere af Ødegaard Biler, Chistian Würtz, Hans-Jørgen Madsen og Henrik Hansen.

Motor-magasinet

Succes på Lolland-Falster
"Hvem siger, at der aldrig sker noget positivt på Lolland-Falster?," spurgte Hans-Jørgen Madsen fra Ødegaard Biler A/S på Herningvej Nykøbing F forleden, da han inviterede pressen på besøg den 24. maj.

Søg brugt Ford Transit her!

Anledningen var, at den syddanske Ford-forhandler samme dag skulle udlevere ikke færre end 32 nye, røde Ford Transit til det lokale entreprenørfirma, Bjarne Petersen A/S, som holder til i Nykøbing F, Nørre Alslev og Stubbekøbing.

Samtlige Bjarne Petersens 48 ansatte deltog i den omfattende overlevering, hvor man startede med at tømme en pølsevogn, og efterfølgende blev medarbejderne inddelt i hold, hvor Ødegaards teknikere stod for en nøje gennemgang af bilens betjening og teknik med mere.

18 af 24 mulige priser
"Jeg har arbejdet med Ford i 29 år, og jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er stort og utroligt spændende at være med til. Alle i firmaet har været entusiastiske og knoklet for den store opgave," siger Hans-Jørgen Madsen.
De 32 biler er leveret i forskellige længder og højder, for eksempel har fire af dem dobbeltkabine.

I øvrigt skrev Bjarne Petersen under på den store handel på sin 61 års fødselsdag. I handlen indgik også 31 af firmaets gamle varevogne.
Nævnes kan det også, at Ødegaard Biler netop hentet den 18. ud af 24 mulige priser i kundetilfredshed i Ford-regi (Chairman Award prisen) - prisen skal hentes i Schweiz.

Besøg forsikringsoversigten på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.