• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. november 2012 - FDM

Ny Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte med Ferrari præg.

Maserati Quattroporte er netop præsenteret i sjette generation. Motoren er fortsat bygget på Ferraris fabrik. Maserati Quattroporte er netop præsenteret i sjette generation. Motoren er fortsat bygget på Ferraris fabrik.

FDM

Firedørs næsten-Ferrari
Lige siden Maserati Quattroporte kom frem i 1963, har den været en af Italiens ypperste gran turismo-modeller. Den har holdt to kunstpauser i sin karriere, men siden den femte generation blev præsenteret i 2003, har Maserati solgt 23.000 udgaver af den firedørs italienske luksusbil.

Besøg forsikringsoversigten her!

Maserati også som Ghibli
Det er kun billederne, der er offentliggjort af den nye Quattroporte, som kommer på det danske marked til foråret 2013. Senere samme år ventes Maserati at genintroducere Ghibli-modellen.

Designet ligger lidt op af den nuværende Quattroporte, men forenden er blevet mere harmonisk i linjerne og med et sæt flottere forlygter. Bagenden er ren og pæn, men skeptiske tunger vil sige, at baglygterne minder lige lovligt meget om Audis ditto.

Ferrari V8 med 530 hk
Der er ikke sluppet mange oplysninger ud omkring bilen, men den danske importør, Formula Automobile, oplyser, at den Ferrari-byggede V8 motor får 530 hk.
Rygter i branchen siger, at den får ZF’s velfungerende ottetrins automatgearkasse, og at der i fremtiden vil komme en hybridudgave og mulighed for firehjulstræk.

Vurdér gratis din bil på Bilpriser.dk

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.