• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. maj 2013 - BMW

BMW-kunder mest tilfredse

De mest tilfredse bilejere kører i en BMW.

De mest tilfredse bilejere i Danmark starter deres bil med en BMW nøgle. Det viser FDM og Loyalty Groups årlige AutoIndex-undersøgelse. De mest tilfredse bilejere i Danmark starter deres bil med en BMW nøgle. Det viser FDM og Loyalty Groups årlige AutoIndex-undersøgelse.

BMW

BMW genvinder AutoIndex
BMW er for andet år i træk samlet vinder af AutoIndex. De fire faktorer, der måles på, er oplevelsen af bilen, salgsprocessen, værkstedet og loyaliteten over for mærket. BMW er klar vinder af oplevelsen af bilen, herunder sikkerhedsudstyr, brændstofforbrug, elektronik, holdbarhed og indretning og denne førsteplads er fastholdt de sidste tre år. Samme position er fastholdt under loyaliteten over for mærket.

Eftermarkedschef hos BMW Danmark, Jack Ruus, siger: ”Vi er meget stolte over årets resultat, som viser os, at vedvarende arbejde med at forbedre produkter og processer bærer frugt. Dette gælder lige fra produktionen til salgslokalet og efterfølgende, når kunden besøger værkstedet”.

Jack Ruus oplyser endvidere: ”Bæredygtighed og ansvarlighed vægter tungt i BMW organisationen. Derfor er det også glædeligt at se, at BMW igen i år – og for ottende gang – er kåret som det mest bæredygtige bilmærke af Dow Jones Sustainability Index. En titel, som går godt i tråd med vores strategiske fokus her i Danmark. I 2012 påbegyndte vi arbejdet med at forberede alle BMW forhandlere og værksteder til ISO 14001 miljøcertificering, og vi forventer at have den samlede organisation i Danmark certificeret ved udgangen af 2013”.

Besøg forsikringsoversigten her!

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.